18. Lõuna-Eesti Ralli nimisponsoriks saab RedGrey Team - Kommenteeri

18. Lõuna-Eesti Ralli nimisponsoriks saab RedGrey Team
01.08.2020 18:38

Järjekorras juba 18. Lõuna-Eesti Ralli sõidetakse sel aastal 22. -23. augustil legendaarsetel ja kiiretel Võrumaa teedel. Võistlus on aastatega kogunud tuntust nii kohalike rallisõitjate seas kui ka väljaspool Eestit. Tegu on ühtlasi Eesti Autoralli Meistrivõistluste teise etapiga, kuhu on oodata ka mitmeid rahvusvahelisi tegijaid.

Tulenevalt koroonaviirusest tingitud ohtudest, on korraldustiim tihedas suhtluses vastavate organisatsioonidega, et olla kursis viimaste viiruse leviku tõkestamisega seotud suuniste ja seadusandlusega. Tihe kontakt on võistluse korraldajatel ka Eesti Autospordi Liiduga, et tagada spordiga seotud protokollide ja protseduuride vastavus kehtivatele COVID-19-st tingitud piirangutele ja nõuetele.

Ürituse nimisponsoriks on esmakordselt Tallinna lähistel paiknev maailma tipptasemel rallitiim RedGrey Team, mille peamiseks tegevusalaks on erinevate ralliautode ettevalmistus, hooldus ja rent nii Eestis kui ka mujal maailmas. Alates 2020. aastast on meeskond ametlikuks koostööpartneriks Hyundai Motorsport GmbH’le. RedGrey Team vastutab Lõuna-Korea autotootja noorte rallisõitjate programmi käitamise eest, valmistades ette ja tagades täisteeninduse Hyundai i20 NG R5 ralliautodel sõitvatele talentidele.

Lõuna-Eesti Ralli peakorraldaja Gabriel Müürsepa sõnul saab eesootav võistlus olema põnev nii sõitjatele kui ka pealtvaatajatele. „Tänavune Lõuna-Eesti Ralli tuleb kindlasti erakordne, seda eelkõige viiruse levikust tingitud  erisuste tõttu. Mul on hea meel, et sporditegevus on vaikselt jälle aktiivsemaks muutunud, kuid kindlasti tuleb seejuures tagada ohutus kõigile. Oleme ka ise pidevas suhtluses Terviseametiga, Eesti Autospordi Liiduga, kohalike omavalitsustega ja muude organisatsioonidega, et tagada maksimaalsed ettevaatusabinõud kõikidele osapooltele.“

„Sooviksin omalt poolt tänada ka ürituse nimisponsorit RedGrey Team’i, kes on ralli toimumisele õla alla pannud ja seeläbi ralli korraldamise meie jaoks tunduvalt sujuvamaks muutnud. Võrreldes varasemate aastatega võistlustrassis suuri muudatusi ei tule ja umbes 80% katsetest on sõitjatele tuttavad, kuid siiski oleme leidnud mõne uue ja huvitava lõigu, et pakkuda veidi närvikõdi ka neile, kes siinsetel teedel juba aastaid sõitnud on.“

RedGrey Team’i tegevjuhi Juss Roden’i sõnul on praegusel hetkel oluline tagada spordi jätkusuutlikus. „See kriis on mõjutanud meid kõiki, kuid elu ei saa seisma jääda, vaid tuleb üheskoos edasi liikuda. Seetõttu otsustasimegi omalt poolt Lõuna-Eesti Ralli korraldajaid toetada, et tagada autospordi areng ja jätkusuutlikus. Oleme oma tiimiga juba aastaid Lõuna-Eesti Rallist osa võtnud ja teame, et seal tehakse asja hingega. Ühtlasi on Lõuna-Eesti Ralli meie ekipaažidele ideaalseks ettevalmistuseks eesootavaks koduseks WRC etapiks ning oleks patt seda võimalust mitte ära kasutada.“

Lõuna-Eesti rallile antakse start 22. augustil kell 18:11 Võru linnas. Kahel päeval sõidetaval rallil on kavas kokku 11 kiiruskatset, millest 5 on korduvkatsed. Laupäevale on planeeritud kahel korral Võru linnakatse läbimine ja üks võidukihutamine kruusal, pühapäeval aga sõidetakse kõik kavas olevad kiiruskatsed Võrumaa legendaarsetel kiiretel kruusateedel. Ralli hooldusala on sel aastal koroonaviiruse leviku tõkestamisega seotud piirangutest tulenevalt pealtvaatajatele suletud. Rallipassid tulevad müügile rallile eelneval nädalal Võru linnas olevatesse Olerex’i teenindusjaamadesse.

Allikas: Lõuna-Eesti Ralli


Seotud võistlus

Seotud uudised

Seotud videod


Vaata lisaks

Ilm täna, 28. märtsil on Eestis vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta

Ilm täna, 28. märtsil on Eestis vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta

Ilm täna, 28. märtsil on Eestis vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta. Puhub kagu- ja idatuul 4-10, puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on 8..14, rannikul kohati kuni 5°C.

Puugirihm kassile

Puugirihm kassile

Kui vanasti ei kardetud üldse puuke, siis viimastel aastatel on üha enam räägitud nii borrelioosist kui ka entsefaliidist ning nendega kaasnevatest tagajärgedest. Puugid võivad liikvel olla juba varakevadel (kui pole väga külm talv olnud), mistõttu me ei pruugi isegi veel aimata, et ilma soojenemisel üle 7 kraadi, võib looduses juba massiliselt puuke leiduda.

Mängi online mänge

Kaardimängud, puzzled, mahjong, võidusõit ja palju muud meelelahutust nii suurtele kui väikestele poistele ja tüdrukutele

Sünnipäeva e-kaardid

Saada tervitused digitaalselt e-kaardiga nii kaugele kui lähedale ja tee kõik rõõmsaks!

Sünnipäeva luuletused

Otsid luuletust või salmi, et see lisada kaardile, siit leiad kindlasti sobiva!

info@ralliportaal.ee | Ralliportaal.ee 2024

Teine Maailmasõda | Emol | Emol Planet | Tihend | Silver | Sporditurg.ee